Waarom wordt deze woning verkocht?

36 jaar terug kochten Hilde & Geert, beide afkomstig uit de westhoek, een bestaande bakkerij in Harelbeke. Miljoenen broden en taartjes later is het moment aangebroken om een punt te zetten na een rijkgevulde loopbaan! Enkele maanden terug ging de bakkerij dicht en nu gaan we op zoek naar een koper voor de woning.

Op zich hoeft dit zeker niet enkel voor een bakker te zijn want de winkel vooraan kan zowel gebruikt worden voor een andere handelszaak of praktijkruimte, maar kan evenzeer ook een verruiming van de woning betekenen als inkom met plaats voor vestiaire.

 

Het bakkersatelier op de achterzijde is een ideale speelkamer voor de kinderen of hobby-en/of werkruimte voor eender wie van het gezin.

_G2A0741.jpg
_G2A0751.jpg

De woning in woorden:

Op het gelijkvloers is er vooraan de vroegere winkelruimte met daarachter de gezellige leefruimte met salon, eetplek en open keuken. Het salon, met vast televisiemeubel, ligt rond de gezellige gashaard.

Gezien Geert & Hilde 4 kinderen hebben en 4 kleinkinderen werd de decoratieve wand tussen de eetplek en de keuken mobiel gemaakt. Zo is zowel gezellig tafelen met een klein gezelschap als met een grotere groep mogelijk. De wand kan namelijk verschoven worden tot tegen de muur om zo de tafel te vergroten waardoor iedereen zijn of haar plekje weet te vinden ;-)

De keuken werd in 2013 volledig en zeer kwalitatief verbouwd, samen met de rest van de leefruimte. Achter de keuken is er nog een berging, een toilet en dan de polyvalente ruimte waar vroeger het bakkersatelier was.

De woning in woorden:

Vanuit het atelier is er een trap naar een bovengelegen berging met aansluitend een aangename dakterras.  Ideaal om na een lange werkdag te genieten van een lekker glas wijn en de zon!  De berging is daarnaast ideaal als thuisbureau, afgescheiden van het dagelijkse leven in huis.

Vanuit de leefruimte kunnen we enerzijds naar de kelder en anderzijds naar de eerste verdieping. De kelderruimte dient prima als koele bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer bestaat uit een douche en goed uitgerust wastafelmeubel. Ook de wasmachine en droogkast bevinden zich in de badkamer.

De hoofdslaapkamer vooraan beschikt over een grote ingemaakte kleerkast en het raam is voorzien van een elektrisch rolluik. Ook de andere slaapkamer is voorzien van inmaakkasten.

Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers. De slaapkamer op de achterzijde werd optimaal ingericht met bureau, kasten en hoogteslaper.

_G2A0734.jpg
_G2A0755.jpg

De woning in cijfers:

  • slaapkamers: 4

  • woonoppervlakte: 178 m²

  • polyvalente ruimte achteraan: 50 m²

  • grondoppervlakte: 145 m²

  • kadastraal inkomen: 790 euro

  • EPC:  212 - label C

  • centrale verwarming op aardgas

  • een garagebox, gelegen op 250 meter, is inbegrepen in de verkoop

De ligging:

De woning is gelegen nabij het centrum en het station van Harelbeke. Ook de bibliotheek en het cultuurcentrum 't Spoor zijn vlot bereikbaar.

Zin in een gezonde avondwandeling of een ochtendjogging dan is het provinciaal natuurdomein de Gavers op een steenworp verwijderd.

Verder is de connectie met het centrum van Kortrijk, de R8 en de E17 heel vlot.

_G2A0737.jpg